Karta som med röd fyrkant ramar in Öjebyn, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Öjebyn, Piteå, Norrbottens län

00:05 Drograttfylleri, Öjebyn Piteå

Efter ett trafikstopp är en man i 40 års åldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk och olovlig körning då han saknade körkort. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

01:34 Drograttfylleri E4:an Luleå

Patrull försökte stoppa en bil på E4:an mellan Piteå och Luleå dettta då bilen kört avvikande, bilen vägrade stanna på polismans tecken. Ett förföljande av bilen påbörjades där inga andra bilar var inblandade, flertalet patruller och helikopter sattes in. I höjd med Gäddvik körde bilen på en refug och patrullerna kunde få stopp på bilen. Föraren en man i 20-25 års åldern är misstänkt för flertalet trafikbrott bl a vårdslöhet i trafik och drograttfylleri. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk. Mannen är frigiven efter provtagning och förhör, misstankarna kvarstår.

03:55 Fylleri och brott mot knivlagen, Sunderbyn Luleå

En man som avvisats från Sunderbyns sjukhus vid flertalet tillfällen omhändertogs enligt LOB. Vid avvisiteringen påträffade patrullen en dold kniv på mannen som nu misstänks för brott mot knivlagen. Mannen som är i 25- 30 års åldern lades in för tillnyktring.

Mest läst av andra