Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Boden, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Gällivare, Boden, Luleå, Norrbottens län

00:52 Olaga hot Gällivare. Man gripen misstänkt för olaga hot. Han ska ha hotat en annan man med ett tillhygge. De inblandade är bekanta med varandra. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

02:07 Misshandel Boden. Knapphändiga uppgifter, polis har varit på plats för anmälningsupptagning.

02:18 Misshandel Luleå. Bråk mellan två män på en fest, inget ambulansbehov. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan skadegörelse och misshandel.

03:09 Misshandel Boden. Man som misshandlat en kvinna som han har en relation till. Polis beordras till platsen. Mannen gripen och senare anhållen av jouråklagare misstänkt för skadegörelse och misshandel.

03:33 Trafikolycka Boden. Singelolycka, bil som voltat på väg 356 strax utanför Boden. Sex personer inblandade, samtliga ute ur bilen. Samtliga personer förda med ambulans till sjukhus, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården.

En morgon utan akuta händelser.

Uppdatering rörande trafikolyckan i Boden

I nuläget är föraren misstänkt för rattfylleri och olovlig körning.

Mest läst av andra