Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Malmaskolan, Kiruna, Kalix, Arvidsjaur, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Gällivare, Malmaskolan, Kiruna, Kalix, Arvidsjaur, Luleå, Norrbottens län

00:14 Stöld/inbrott, Gällivare
Polis får samtal om trasiga rutor på Malmaskolan. Enligt väktaren på plats ser det ut som att någon varit inne i skolan. En patrull har varit på plats och upprättat en anmälan. Det finns inga uppgifter om vad som kan tänkas saknas.

00:29 Stöld/inbrott
Polis beordras till flygplatsen efter samtal om inbrott i en pantstation. Säckar med pantburkar saknas och en bil sågs lämna platsen. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

01:13 Narkotikabrott, Kiruna
En man omhändertas på en krog med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

01:32 Trafikbrott, Kalix
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Bilen är avställd och har körförbud. Patrullen utfärdar en ordningsbot.

01:40 Trafikbrott, Arvidsjaur
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Föraren saknar körkort och misstänks för olovlig körning.

01:49 Hot mot tjänsteman, Luleå
Polis beordras till ett hotell i Luleå där en man omhändertagits med stöd av LOB. Mannen misstänks för hot mot tjänsteman.

02:23 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en krog där en man uppger att han blivit skallad. Patrull särar på parterna, håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

03:54 Narkotikabrott, Luleå
En patrull påträffar en misstänkt narkotikapåverkad man på en hamburgerrestaurang. Mannen medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra