Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Pajala, Skurholmen, Södra Sunderbyn, Kiruna, Haparanda, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Luleå, Pajala, Skurholmen, Södra Sunderbyn, Kiruna, Haparanda, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.08 Våldsamt motstånd, Luleå:
Polispatrull beordras till Innerstaden där en man misstänks för våldsamt motstånd mot ordningsvakter. Patrullen tar upp en anmälan och mannen avlägsnas från platsen.

00.22 Misshandel, Luleå:
Polispatrull beordras till Innerstaden med anledning av ett bråk med två personer inblandade. Patrullen tar upp en anmälan gällande misshandel. Det finns inga uppgifter om personskador.

00.22 Viltolycka, Pajala:
Olycka med personbil och älg på länsväg 394/länsväg 835, Pajala. Inga personskador rapporteras.

01.15 Trafikolycka, Luleå:
Larm om en singelolycka på Skurholmen där en personbil har kört in i en stolpe/skylt. Föraren förs med ambulans till sjukvård med okänt skadeläge. Föraren misstänks ha kört berusad och olyckan utreds som grovt rattfylleri och grov vårdslöshet i trafik.

01.24 Trafikkontroll, Luleå:
Vid en trafikkontroll på riksväg 97, Södra Sunderbyn, får 40 cirka förare blåsa i polisens sållningsinstrument. Alla är nyktra. En förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse efter att ha kört 129 km/h på en 100-sträcka.

01.55 Olaga hot, Kiruna:
Polispatrull beordras till en adress där en man uppges ha hotat en kvinna som han har en relation med. Mannen, som är i 45-årsåldern, anträffas och grips. En anmälan gällande grovt olaga hot upprättas.

02.00 Misshandel, Haparanda:
Polispatrull beordras till ett hotell där ordningsvakter står med en en man som uppges ha misshandlat en annan man. Patrullen tar upp en anmälan.

Övrigt: 
Sex personer har mellan 00.00 och 07.00 omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...