Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Piteå, Hamngatan, Boden, Kiruna, Luleå, Annelund, Gällivare Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Piteå, Hamngatan, Boden, Kiruna, Luleå, Annelund, Gällivare Kommun, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.19 Skadegörelse, Piteå:
Polispatrull beordras till Hamngatan där en man uppges ha gjort åverkan på en glasruta i en entrédörr till ett lägenhetshus. Ordningsvakter på en krog intill står med mannen som omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00.38 Misshandel, Boden:
Polispatrull beordras till centrala Boden där en man uppger att han tidigare blivit misshandlad. Patrullen tar upp en anmälan. Det finns ingen frihetsberövad i ärendet.

01.46 Misshandel, Kiruna:
Polispatrull beordras till centrala Kiruna med anledning av ett slagsmål med två män inblandade utanför en krog. En av dem förs med ambulans till sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas.

02.14 Misshandel, Luleå:
Polispatrull beordras till Innerstaden där två män uppges ha misshandlat varandra. Patrullen tar upp en anmälan och en motanmälan gällande ringa misshandel.

02.58 Misshandel, Luleå:
Polispatrull beordras till Innerstaden där en man uppges ha misshandlat en annan man. Den misstänkte mannan omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan ska upprättas.

04.56 Rattfylleri, Piteå:
Vid stopp och kontroll av en personbil på E4, Annelund, blåser föraren, en man, positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas. Mannens körkort omhändertas.

Övrigt:
En man i 25-årsåldern i Gällivare kommun har under morgonen gripits, misstänkt för att i en bostad ha misshandlat och försökt våldta en kvinna. Kvinnan har själv uppsökt sjukvård. Mannen ska förhöras efter tillnyktring. En anmälan gällande misshandel och försök till våldtäkt upprättas.

Fyra personer har mellan 00.00 och 07.00 omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsekarta

Laddar karta...