Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Porjus, Jokkmokk, Piteå, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00

Porjus, Jokkmokk, Piteå, Luleå, Norrbottens län

En renpåkörning har rapporterats in till polisens ledningscentral. Den har skett på E45, Porjus, Jokkmokk. Inga personskador finns rapporterade.

En person har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

22:27, Piteå

Polisen larmas till en lägenhet där en man ska ha varit våldsam mot en kvinna. De två har en relation sedan tidigare. Polisen åker till platsen och påträffar mannen och kvinnan. Mannen grips, misstänkt för misshandel och olaga hot.

01:01, Luleå

En taxichaufför uppger att en kund inte har velat betala för sin resa. Kunden, en man, ska ha blivit hotfull när chauffören har bett honom att betala. Polis åker till platsen och påträffar chauffören och kunden. En anmälan gällande olaga hot upprättas.

01:42, Luleå

Länsväg 968, Södra Gäddvik. Polisen stoppar en personbil. Tillåten hastighet på vägen var 80 km/h, personbilens uppmätta hastighet var 148 km/h. Föraren, en man i 20-årsåldern, tilldelas böter. Man omhändertar också mannens körkort.

02:07, Piteå

En man uppger att han har blivit slagen av en annan man utanför en restaurang. Den misstänkte gärningsmannen ska sedan ha lämnat. Polisen åker till platsen och påträffar den skadade mannen. Man håller förhör med honom och upprättar en anmälan gällande misshandel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.