Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Porsön, Bälingevägen, Boden, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Luleå, Porsön, Bälingevägen, Boden, Norrbottens län

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

21:45 Brand, Luleå
Polis beordras till en adress på Porsön med anledning av larm om brand i byggnad. En person förs till sjukvård med ambulans. Personen avlider senare. Anhöriga är underrättade. Det är oklart hur branden startat och en utredning ska ske. Inledningsvis rubriceras ärendet som allmänfarlig vårdslöshet. En teknisk undersökning planeras att utföras på adressen.

02:06 Trafikolycka, Luleå
Polis beordras till Bälingevägen, strax utanför Luleå, med anledning av uppgifter om en skadad person. Personen anträffas och förs till sjukvård med ambulans. Några hundra meter från platsen som personen anträffas finns en voltad bil som visar sig vara stulen. Anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel samt smitning från trafikolycka ska upprättas. Inledningsvis finns ingen misstänkt.

Under natten till i dag har en man i Boden kommun gripits misstänkt för misshandel av en närstående i en bostad. Mannen, som är i 25-årsåldern, har anhållits efter beslut av åklagare. Det finns inga uppgifter om att personen som blev misshandlad behöver uppsöka sjukvård.

Händelsen i media

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...