Karta som med röd fyrkant ramar in Piteå, Kiruna, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Piteå, Kiruna, Norrbottens län

Klockan 00-07, två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:54 Skadegörelse, Piteå
Polis beordras till en idrottsarena i Piteå centrum med anledning av misstänkt inbrott. Enligt initiala uppgifter är en ruta krossad. Ingen person anträffas. En anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

00:56 Knivlagen, Kiruna
En patrull kontrollerar en person på en krog i centrala Kiruna. Ett föremål anträffas som gör att personen misstänks för grovt brott mot knivlagen. Anmälan ska upprättas.

01:12 Misshandel, Piteå
Polis beordras till Piteå centrum med anledning av misshandel. En person uppger att han blivit slagen av några andra. Ingen misstänkt anträffas. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel ska upprättas. Ambulanspersonal tittar till den misshandlade personen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra