Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Piteå, Luleå, Nuolajärvivägen, Gällivare, Norrbottens län

Sedan midnatt har sju personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:16 Drograttfylleri, Piteå
I samband med en trafikkontroll stoppar och kontrollerar en personbil på E4 i Piteå. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Misstanke uppstår också om att han är påverkad av narkotika varför han tas med för provtagning. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning, drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk och innehav.

00:42 Grov misshandel, Piteå
Polisen beordras till havsbadet med anledning av att en man ska ha blivit misshandlad. Mannen förs till sjukvård med ambulans. Någon misstänkt gärningsperson finns inte kvar på platsen. Anmälan upprättas, ärendet rubriceras i nuläget grov misshandel. 

01:03 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en fest i Luleå med anledning av att en man ska ha blivit misshandlad. Mannen förs till sjukvård. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. 

05:28 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på Nuolajärvivägen, Gällivare. 30 fordon kontrollerades och samtliga var utan anmärkning.

Mest läst av andra