Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lasarettsgatan, Gällivare, Skutgatan, Mjölkudden, Sturegatan, Sanden, Boden, Hertsön, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Lasarettsgatan, Gällivare, Skutgatan, Mjölkudden, Sturegatan, Sanden, Boden, Hertsön, Luleå, Norrbottens län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:10 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor på Lasarettsgatan i Gällivare. Ordningsbot utfärdas då fordonet har för många passagerare samt för avsaknad av bilbälte under färd.

00:34 Olovlig körning, Luleå
I samband med en trafikkontroll på Skutgatan, Mjölkudden stoppar och kontrollerar polisen en personbil vars förare kört för fort, 103 kilometer i timmen på 70-sträcka. Anmälan om olovlig körning upprättas också då han saknar behörighet att köra. Mannen får sitt körkort omhändertaget.

02:12 Trafikbrott, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 508 i centrum. Föraren får en ordningsbot då an fört oljud på allmän plats. 

02:17 Misshandel, Piteå
Polisen tar upp en anmälan om misshandel i anslutning till en krog i centrum. En man ska ha blivit misshandlad av fler än en gärningsperson. Anmälan upprättas.

02:54 Misshandel, Luleå
Polisen uppmärksammas på en skadad man i centrum. En anmälan om misshandel upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet. 

03:00 Trafikkontroll, Boden
Polisen har haft en trafikkontroll på Sturegatan i Sanden, Boden. Två ordningsböter utfärdades, en gällde hastighet och den andra otillåtet antal passagerare.

Uppdatering klockan 10:08:

03:29 Misshandel mm, Luleå
Under natten beordrades polisen till Hertsön där en kvinna uppger att en okänd man ska ha blivit utåtagerande och närgången mot henne. Ärendet rubriceras misshandel och sexuellt ofredande. Händelsen ska ha ägt rum i närheten av Ica på Hertsön i Luleå vid 03-tiden på natten.

Polisen söker iakttagelser av händelsen, har du sett något vid denna plats och tidpunkt eller har andra tips gällande ärendet? Ring polisen på 114 14.

Händelsekarta

Laddar karta...