Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Gällivare, Piteå, Arnemark, Älvsbyn, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Norrbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Norrbotten, Gällivare, Piteå, Arnemark, Älvsbyn, Norrbottens län

Kl 00:00-07:00, sex personer har omhändertagits för fylleri (varav en misstänks för misshandel och brott mot knivlagen) och en har fått medfölja för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även hanterat  anmälningar gällande misshandel. Vidare har polisen kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Kl 00:12, Gällivare

Polis kontrollerar en A-traktor och moped. Det finns misstanke om att fordonen går att framföra i högre hastigheter än tillåtet för fordonstypen och de tas i beslag för teknisk undersökning. Anmälningar gällande olovlig körning upprättas också och en av förarna får sitt körkort omhändertaget. 

Kl 01:27, Piteå

Larm inkommer om en singelolycka i Arnemark, en bilist har voltat. Polis åker till platsen för att kontrollera vad som hänt.

En person förs med ambulans till sjukhus och eventuellt har ytterligare en person själv uppsökt vården.

Polisen ska utreda hur olyckan gått till.

Kl 02:26, Älvsbyn

Polis kontaktas gällande skadegörelse på en bil. Ingen gärningsperson är kvar på platsen.

Anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...