Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Kiruna, Gällivare, Luleå, Boden, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Norrbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Norrbotten, Kiruna, Gällivare, Luleå, Boden, Piteå, Norrbottens län

Kl 00:00-07:00, sex personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även kontrollerat berusade ungdomar som skjutsats hem till vårdnadshavare, hanterat anmälan gällande misshandel samt medlat mellan personer som bråkat. Vidare har personer och fordon kontrollerats som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Kl 00:26, Kiruna

Polis beordras till en parkering där en berusad man uppges köra runt. När polis kommer till platsen står bilen parkerad och mannen sitter bakom ratten. Han får medfölja för provtagning. Han ska höras senare, efter att han nyktrat till.

Kl 00:41, Gällivare

En bilist stoppas för kontroll i centrum. Böter utfärdas på grund av "förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik".

Kl 02:30, Luleå

Polisen ska stoppa en cross för kontroll, men föraren stannar inte trots polismans tecken. Sedan stannar fordonet och föraren, en tonåring, kan kontrolleras. En anmälan gällande olovlig körning upprättas. 

Vårdnadshavare kommer till platsen och hämtar tonåringen.

Kl 02:48, Kiruna

Polis beordras till en adress med anledning av bråk/misshandel. En kvinna grips en liten stund senare, misstänkt för att ha misshandlat en man hon har en relation med. Hon ska höras efter att hon nyktrat till. Därefter ska åklagare fatta beslut om hon ska anhållas eller inte.

Kl 03:15, Boden

En bilist stoppas för kontroll och föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Misstanke om rattfylleri uppstår och mannen får medfölja för provtagning.

Kl 05:03, Piteå

Larm inkommer gällande påkörd person utanför en restaurang i centrum. Oklart om personen är skadad. Fordonet som ska vara inblandad i olyckan uppges ha kört därifrån. Polisen ska utreda vad som hänt och förhör ska hållas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...