Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Lindesberg, Hallsberg, Sköllersta, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Lindesberg, Hallsberg, Sköllersta, Örebro län

Örebro

22.32: På väster stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning samt urkundsförfalskning.

Lindesberg

06.12: Två anmälare boendes i samma område hör av sig med anledning av att de någon gång under natten haft inbrott i ett garage respektive förråd. Det är bland annat verktyg som försvunnit från platsen.

Hallsberg

22.57: En anmälare ringer in med anledning av att denne ser hur några personer stjäl diesel från en arbetsmaskin längs riksväg 51 i Sköllersta. Flera patruller larmas till platsen och kan så småningom stoppa ett fordon för kontroll. I bilen anträffar man utrustning som används för att stjäla diesel. En man i 40-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern blir båda misstänkta för stöld.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.