Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Rosta, Holmen, Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Rosta, Holmen, Lindesberg, Örebro län

Örebro

22.59: På norr i Örebro upptäcks två personer via kameror hur de befinner sig inne i ett byggområde. Två personer, en man i 30-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern, anträffas och blir misstänkta för försök till stöld.

23.36: En kvinna i 85-årsåldern ringer in då hon haft inbrott i sin lägenhet i Rosta. Kvinnan satt i köket när en okänd gärningsperson tog sig in via verandan och började rota i lådor. Mannen försvann när kvinnan gick fram till honom och han ska ha kommit över smycken. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott.

00.42: I Axbergshammar stoppas ett fordon för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, kör en bil som har körförbud och han saknar även körkort. Mannen blir misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott.

03.00: Ett larm går från en lokal på Holmen och man upptäcker att ett fönster blivit uppbrutet. Det blir en anmälan om stöld genom inbrott.

Lindesberg

02.19: En person i 20-årsåldern blir stoppad i centrala Lindesberg och blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra