Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro Län, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natten har varit lugn ur polisiär synvilkel i Örebro län.

Örebro Län, Örebro, Örebro län

Örebro
22.59: Flera patruller beordras till en lägenhet i centrala Örebro. Anledningen är att det inkommit samtal om att det är bråk i lägenheten. Patruller på platsen vidtar utredningsåtgärder, en kvinna i 40-årsåldern uppger att hon utsatts för våld. En man i 50-årsåldern som har en relation med kvinnan grips misstänkt för misshandel. Polispatrull upprättar en anmälan gällande misshandel. En åklagare kommer fatta beslut om misstänkt kommer bli anhållen efter förhör.

22.59: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i norra delarna av Örebro. Föraren påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om provtagning inhämtas. Misstanke gällande grovt rattfylleri under påverkan av narkotika samt alkohol, narkotikabrott/ ringa, eget bruk och olovlig körning upprättas. Personbilens fordonsnycklar omhändertas, enligt polislagen, detta för att förhindra fortsatt färd. Efter provtagning försattes personen på fri fot.

I övrigt har patruller ägnat sig åt fordon samt personkontroller. Men i stort har det varit lugnt.

Mest läst av andra