Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötlands Län, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Detonation Uppdatering från nattens explosion i Ryd.

Östergötlands Län, Linköping, Östergötlands län

Ur nattens sammanfattning:

Östergötlands län:

03.48 Ryd, Linköping: inkom ett samtal om en smäll som orsakat  hål i ett ytterfönster på adressen. Det har inte blivit genomslag på något fönster men ett flertal fönster är skadade. Ingen person skadades.

Platsen spärrades av för teknisk undersökning. Tekniker kommer att genomföra en brottsplatsundersökning under dagen för att bedöma vad det är för föremål som orsakat skadorna. Inledningsvis har en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse påbörjats. Det finns i nuläget ingen misstänkt.


UPPDATERING:

14:19 Polisen tekniker har avslutat den tekniska undersökningen på platsen och avspärrningarna har hävts. En del fynd har gjorts på brottsplatsen som kommer att skickas på analys. Brottsrubriceringen allmänfarlig ödeläggelse kvarstår. Det finns ännu ingen misstänkt för brottet. Polisen är mycket intresserad av iakttagelser från platsen före och efter klockan 03:48 i morse. Tipsa polisen via telefon 114 14 eller genom att besöka polisstationen.

Mest läst av andra