Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Händelser i länet sedan klockan 20 i går kväll.

Åtvidaberg, Norrköping, Skärblacka, Skänninge, Stora Torget, Linköping, Tallboda, Navestad, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har sedan klockan 20 i går kväll hanterat ett 80-tal ärenden. En person har gripits misstänkt för misshandel, se mer info nedan.

21.10 Misshandel, Åtvidaberg
Polis larmades till Åtvidaberg där en kvinna blivit misshandlad av en man i relation. När polis kom till platsen kunde mannen, i 55-årsåldern, gripas misstänkt för misshandel och olaga hot i relation. Mannen anhölls av åklagare senare under natten. Kvinnan ska inte ha skadats allvarligt i samband med misshandeln.

23.38 Stöld/inbrott, Norrköping
Väktare larmade polis efter ett inbrottslarm på en skola i Skärblacka, Norrköping. Okända gärningspersoner hade brutit sig in på skolan genom ett fönster, oklart vad som är tillgripet. När polis kom till platsen genomsöktes byggnaden, men inga personer fanns kvar. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

23.59 Misshandel, Skänninge
Polisen fick samtal om en misshandel vid Stora torget i Skänninge. En man hade fått en glasflaska i huvudet i samband med ett bråk. Målsägande fick följa med ambulans till sjukhus, efter förhör på plats. Det fanns flera vittnen till händelsen som också hördes på plats. En pojke under 18 år pekades ut som misstänkt, och kördes hem till vårdnadshavare. En anmälan om misshandel upprättades.

01.30 Trafikolycka, Linköping
Polisen fick samtal om en bil som framfördes på ett märkligt sätt på E4 vid Tallboda, Linköping. Bilen ska ha backat på motorvägen, stannat, kört i cirklar, och framförts i fel färdriktning. Polis ryckte ut till platsen för att kontrollera bilisten och stoppa övrig trafik. Innan man hann fram hade bilisten kolliderat med en buss. 18 passagerare och en chaufför fanns ombord på bussen, ingen av dessa skadades. Bilföraren skadades och fördes med ambulans till sjukhus med okända skador. Det är i nuläget oklart vad som orsakade att bilföraren, en man i 45-årsåldern, framförde bilen på det sätt som han gjorde.

03.41 Brand, Norrköping
Larm om en bilbrand i Navestad, Norrköping. När polis kom till platsen var räddningstjänsten redan på plats och höll på med släckningsarbete. Branden misstänks vara anlagd, och hade även spridit sig och skadat två andra bilar som stod parkerade bredvid den aktuella bilen. En anmälan om skadegörelse genom bilbrand upprättades.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra