Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Östergötland, Mantorp, Norrköping, Östergötlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat cirka 100 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.58 Polis larmades till en adress utomhus i Mantorp med anledning av en misshandel. En man hade misshandlat en kvinna och flera personer hade kommit till kvinnans hjälp. Polis åkte till platsen och den misstänkte, en man i 20-årsåldern, greps misstänkt för misshandel. Ingen person behövde föras till sjukhus i ambulans.

02.19 Polisen kontrollerade en person i de centrala delarna av Norrköping. Vid kontrollen visade det sig att mannen hade narkotika på sig. Mannen greps och fördes till polisstationen för provtagning. Mannen som är i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra