Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Motala, Tornby, Linköping, Västgötegatan, Norrköping, Östergötlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat 38 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits för brott.

00.56 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i området Råssnäs, Motala. Polis åkte till platsen och en anmälan om misshandel, våld i relation, har skrivits. Kvinnan ska, enligt uppgift, inte ha behövt uppsöka sjukhus.

03.30 Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag i Tornby, Linköping. Inbrottet upptäcktes av väktare under rondering och ska ha skett någon gång under natten. Polis har varit på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

03.59 Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag på Västgötegatan, Norrköping. Ett larm hade utlöst och när väktare kontrollerade detta konstaterades att ett inbrott skett. Polis har varit på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra