Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer J

Hjulsbro, Linköping, Fotbollsgatan, Norrköping, Vikingstad, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:08 Polis larmades till området Hjulsbro i Linköping med anledning av bråk i en bostad. Väl på plats greps en man i 35-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel i relation, olaga hot och övergrepp i rättssak. Målsägande, en kvinna i 20-årsåldern, ska inte ha behövt vård av ambulans. Under natten har mannen anhållits av åklagare, skäligen misstänkt. 

02:28 Polis larmades till Fotbollsgatan i Norrköping med anledning av inbrott i en bil. Väl på plats visade det sig att rutor krossats på bilen och tjuven/tjuvarna ska ha fått med sig stöldgods i form av verktyg. I nuläget finns ingen misstänkt. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. 

02:53 Polis och väktare larmades till en pizzeria i Vikingstad, Linköping, med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. När polis anlänt till platsen fanns ingen misstänkt person kvar. En anmälan om försök till stöld genom inbrott kommer skrivas då inget gods ska ha stulits.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Brand i villa, Åsljunga.

Örkelljunga, Skåne län

Det brinner i en villa på Jägarevägen i Åsljunga. Alla personer uppges ha tagit sig ut ur huset men...

Rån Sundsvall, rån på butik.

Sundsvall, Västernorrlands län

Strax efter klockan 6 på måndag morgon inkommer larm om rån på en butik på Alnö. Enligt initiala u...