Karta som med röd fyrkant ramar in Linköping, Tennisvägen, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av polisverksamheten från midnatt.

Linköping, Tennisvägen, Norrköping, Östergötlands län

06.48 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta av dessa har varit kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.41 en polispatrull stoppade en person som försökte springa ifrån polisen på Banergatan i Linköping. När personen stoppats visade det sig vara en tonårspojke som hade en mindre mängd narkotika i kläderna. Pojken var efterlyst från ett ungdomshem varför han togs i förvar för att transporteras till ett ungdomshem i ett annat län.

01.13 en bilist stoppades för en kontroll på Tennisvägen i Åby, Norrköping. Vid kontroll av föraren uppstod misstanke om drograttfylleri varför mannen, som är i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör. Bilen togs i beslag för att åklagare ska pröva om den kan förverkas på grund av upprepade trafikbrott. Med i bilen fanns också en tonårspojke som misstänks för ringa narkotikabrott, han fick förlja med för provtagning och förhör innan han hämtades av vårdnadshavare.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser har kommit till polisens känedom.

Mest läst av andra