Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Smedjegatan, Norrköping, Fabriksgatan, Linghem, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

En lugn natt. Nedan följer ett kort sammandrag från nattens händelser i länet. Utöver dessa ingen nämnvärt att rapportera.

Smedjegatan, Norrköping, Fabriksgatan, Linghem, Östergötlands län

01.02 Flertalet samtal till polis, från olika anmälare, med anledning av smällar från området kring Smedjegatan i Norrköping. Efter efterforskning av polis görs fynd och sammantaget är det fyrverkerier och smällare som avfyrats på en plats i området. Ingen vidare åtgärd.


01.24 Inbrottsförsök i en lagerlokal på Fabriksgatan, Norrköping där en anmälare sannolikt avbrutit inbrottet och där gärningsperson slagit sönder ett hänglås innan denne försvinner från platsen. Ingen misstänkt anträffas och en anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättad.


06.49 Kollision mellan två bilar på LV796 Linghem. Totalt fyra personer i fordonen men ingen skadad och ingen misstanke om brott i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.