Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Hageby, Norrköping, Prästbolsgatan, Linköping, Finspång, Östergötlands län

God morgon!

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:34 Polisen larmades till en adress i Hageby, Norrköping, med anledning av en brand. Det var två bilar som brann, ingen person ska ha skadats fysiskt. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

01:12 Polisen larmades till Prästbolsgatan i Linköping med anledning av ett bråk utomhus. När polis kom till platsen noterades att flera rutor på två bilar var krossade. Två anmälningar gällande skadegörelse har upprättats, det finns ingen misstänkt. Poliserna fick kontakt med en man i 40-årsåldern som hade blivit misshandlad av en okänd gärningsman, ett tillhygge ska ha använts. Händelsen rubriceras som grov misshandel. Det finns ingen misstänkt för brottet. Den drabbade mannen var vaken och talbar men fördes till sjukhus för kontroll. Mannen var berusad och inga formella förhör har hållits.  

02:23 Polisen larmades till en adress i Finspång med anledning av att en man skulle ha misshandlat och hotat en kvinna. Detta ska ha inträffat i en lägenhet. Polis åkte till adressen. En man greps misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen och kvinnan är inte obekanta med varandra. Den gripne mannen är i 40-årsåldern. Kvinnan ska inte ha fått allvarliga fysiska skador. Under måndagsmorgonen anhölls mannen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra