Karta som med röd fyrkant ramar in Resecentrum, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Resecentrum, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 102 ärenden som rör Östergötlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:03 Polisen larmas till Resecentrum i Norrköping med anledning av ett ärende. En man ska enligt uppgift ha öppnat en bildörr och försökt rycka ut kvinnan som satt i den. Kvinnan, som är i 35-årsåldern, fick hjälp av andra personer som fanns på platsen och mannen lämnade då platsen. När polispatrull kom till platsen återvände den misstänkte mannen och han kunde då omhändertas av polis. Mannen, som är i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till misshandel samt ringa misshandel.

Utöver detta ar polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra