Karta som med röd fyrkant ramar in Norrköping, Ektorpsgatan, Kungsvägen, Mjölby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Norrköping, Ektorpsgatan, Kungsvägen, Mjölby, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 50 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:28 Polisen larmades till Dagbergsvägen i Norrköping med anledning av en brand. Det var en parkerad bil som brann. Några timmar tidigare hade samma bil brunnit och nu brann det igen. Likt vid den första branden har polis varit på plats och även nu skrevs en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

23:58 Polisen larmades till Ektorpsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Det var en parkerad bil som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

02:02 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Kungsvägen, Mjölby. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri. Ärendet hanterades genom arbetssättet snabbare lagföring.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra