Karta som med röd fyrkant ramar in Tegelvägen, Motala, Strandvägen, Marielund, Norrköping, Muraregatan, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Tegelvägen, Motala, Strandvägen, Marielund, Norrköping, Muraregatan, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning. 

22:31 Polis och räddningstjänst larmades till Tegelvägen i Motala med anledning av en brand i ett fristående garage. När polispatrull anlänt visade det sig att en elcykel/elmoped vid garaget börjat brinna. Det finns ingen misstanke om brott. 

01:21 Polis och räddningstjänst beordrades till Strandvägen i Motala med anledning av en brand i ett sopkärl. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt. 

02:30 Polis larmades till en förskola i Marielund, Norrköping, med anledning av att fönster på fastigheten ska ha slagits sönder. När polis anlänt till platsen anträffades fyra rutor med krossat glas. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. En anmälan om skadegörelse kommer skrivas. 

07:03 Polis och räddningstjänst larmades till Muraregatan i Norrköping med anledning av att inringare hört någon smäll. Enligt den första bedömningen på plats verkar det vara bangers som smällt av och ingen person ska vara skadad. Uppdatering: En anmälan om ofredande kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra