Karta som med röd fyrkant ramar in Mjölby, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mjölby, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

00:37 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 50 utanför Hulje, Mjölby, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i mitträcket. När polis anlänt till platsen uppstod misstanke om drograttfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, fick följa med polis för ytterligare provtagning samt förhör. Ingen person skadades i samband med olyckan däremot kördes cirka 30 meter vajerräcke ner. 

05:02 Polis larmades till centrala Norrköping med anledning av bråk inomhus i en bostad. När polis anlänt till platsen greps en kvinna i 45-årsåldern misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en man i 55-årsåldern, ska ej ha behövt ambulansvård.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra