Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Mjölby, Norrköping, Sörbyvägen, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Mjölby, Norrköping, Sörbyvägen, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Polisen anpassar under dagen, som vanligt, avtåndet till framförvarande fordon i trafiken. Det kommer dock att vara längre idag med tanke på rådande väderleksförhållanden. Gör det du också.

Misstänkt misshandel i Mjölby

23:42 Polisen larmades till en adress i Mjölby med anledning av en misstänkt misshandel. En kvinna hade enligt uppgift blivit slagen och dragen i håret av en för henne bekant man.

Polisen kunde gripa mannen och genomförde en kroppsbesiktning. Vidare gjordes andra utredningsåtgärder som förhör och en brottsplatsundersökning. Det finns ingen uppgift om att kvinnan behövde ambulanssjukvård.

Mannen, som är i 40-årsåldern, misstänks för misshandel samt barnfridsbrott.

Bränsle stals i Norrköping

01:55 En polispatrull begärde ett eget uppdrag och kontrollerade en bil på Sörbyvägen i Norrköping. I bilen fanns tre personer samt misstänkt utrustning för att slanga drivmedel. Det fanns också misstänkt stulen diesel i fordonet.

Samtliga tre män, som är i 30, 35 samt 30-årsåldern, misstänks för stöld. Det misstänkta stöldgodset samt utrustningen för detta beslagtogs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...