Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Gelbgjutaregatan, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Gelbgjutaregatan, Linköping, Östergötlands län

06.26 polisen har sedan midnatt hanterat ett 35-tal ärenden av olika karaktär, de flesta utan att någon brottsmisstanke uppstått. Ingen gripen, ingen omhändertagen och bara en som fått genomgå provtagning.

02.24 väktare ringer till polisen och anmäler att ett uppbrutet fönster har upptäckts på Gelbgjutaregatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och det visar sig att tjuvar verkar ha tagit sig in i ett företag via en byggställning. Oklart vad som tillgripits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och genomfört en platsundersökning. Det finns ingen misstänkt.

05.41 SOS-larm om brand i byggnad, flerfamiljshus. Polisen åkte till platsen och det visade sig att någon hade glömt ett föremål på spisen men det hade bara resulterat i rökutveckling. Det finns ingen misstanke om brott.

Det finns inga grova brott eller andra allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.