Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Britsarvet, Norslund, Mora, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Falun, Britsarvet, Norslund, Mora, Dalarnas län

Brand, Falun
23.13. En brand utbryter i en bostad i Britsarvet. En person som är boende på adressen kunde själv ta sig ut ur villan och räddningstjänsten påbörjade rökdykning samt släckningsarbete. Villan har spärrats av i väntan på teknisk undersökning. En förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättad för att kunna utreda brandorsaken.

Narkotikabrott, Falun
23.56. En man i 60-årsåldern har gripits misstänkt för olaga intrång, brott mot knivlagen och narkotikabrott. Mannen ska ha försökt ta sig in i en fastighet på Nedre Norslund då allmänhet föredömligt larmat polisen.

Grov misshandel, Mora
23.34. En anmälan har upprättats gällande grov misshandel då en okänd gärningsperson har skjutit in grön laser i en bostad där en man i 30-årsåldern befann sig. Patrullen har hållit målsägandeförhör.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...