Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Knektgatan, Linköping, Väderstad, Mjölby, Svanströms, Norrköping, Östergötlands län

07.33 polisen har hittills hanterat ett 60-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har tagits med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

01.30 SOS-larm till polisen om brand på Knektgatan i Linköping. Det visade sig vara en bil som brann. Även en annan parkerad bil fick brandskador. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

02.41 samtal till polisen om inbrott i ett garage i Väderstad, Mjölby. Någon har varit inne i ett garage och stulit en oregistrerad crossmotorcykel och åkt iväg. Polisen har varit på platsen och genomfört en brottsplatsundersökning och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Motorcykeln är en gul Suzuki utan registreringsskylt.

03.47 SOS-larm till polisen om brand på Karin Svanströms gata i Norrköping. Det visade sig vara en bil som brann. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra