Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Vårdsbergs Kyrka, Linghem, Boxholm, Vikingstad, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Vårdsbergs Kyrka, Linghem, Boxholm, Vikingstad, Östergötlands län

06.30 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under denna tid.

00.55 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Vårdsbergs kyrka där en bilist skulle ha kört in i ett vägräcke. Polisen åkte till platsen och det visade sig att det inte fanns någon misstanke om brott. Ingen personskada.

01.31 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 södergående vid Linghem. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

02.31 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Boxholm. Det visade sig vara en container med papper som brann. Ingen åtgärd från polisen.

05.26 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 609 i Vikingstad där en bilist kört av vägen. Inga personskador och ingen brottsmisstanke.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra