Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av natten i Östergötland. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Östergötland.

Östergötland, Fågelsta, Motala Kommun, Valdemarsviks Kommun, Herstabergsvägen, Norrköping, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Händeler i urval:

23.24 Polisen fick samtal om att någon sladdade runt med en A-traktor på en gräsmatta vid Fågelsta skola, Motala kommun. Detta var pågående. Polisen kom dit och fick tag i föraren, en kille i 15-årsåldern. Han fick en ordningsbot för att ha haft för många passagerare i fordonet, och polisen skriver en anmälan om åverkan på gräsmattan.

23.47 SOS larmade om en påkörd person i Tryserums-trakten, Valdemarsviks kommun. En person skulle ha blivit påkörd av en förare på crossmotorcykel. Polis och ambulans kom dit. Någon förare kunde inte hittas. Det var en kvinna i 55-årsåldern som hade blivit påkörd. Ambulanspersonal undersökte henne, men det är okänt för polisens presstjänst om hon fördes till sjukhus eller ej. Polisen skrev en anmälan om vårdslöshet i trafik.

00.43 Det kom larm om en brinnande bil på Herstabergsvägen i Norrköping. Räddningstjänsten hanterade branden. Bilen blev totalförstörd. Polisen misstänker att branden var anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra