Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Augustenborgsgatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Bilar som brinner, Augustenborgsgatan.

Augustenborgsgatan, Malmö, Skåne län

Polis och räddningtsjänst skickas till Augustensborgsgatan där bilar brinner. Branden från bilarna sprider sig till en yttervägg på en intilliggande förrådsbyggnad. Räddningstjänsten släcker branden, men två bilar blir totalt utbrända, och en tredje får brandskador. Patrull utför en brottsplatsundersökning för att säkra eventuella spår. Samtliga bilägare informeras om bilarna. En anmälan om grov skadegörelse är upprättad.

08.56 Strax efter händelsen inkommer en man i 20-års åldern till akuten med brännskador. Misstanke uppstår att mannen kan ha fått skadorna i samband med branden på Augustensborgsgatan. I ett efterföljande utredningsarbete kan mannen gripas som misstänkt för grov skadegörelse. Han har förhörts initialt på sjukhus av polis, och är nu anhållen av åklagare misstänkt för grov skadegörelse. Han vårdas fortsatt på sjukhuset för sina skador.

Mest läst av andra