Karta som med röd fyrkant ramar in Bunkeflo, Bunkeflostrand, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Bunkeflo. 79-årig man, Yuri, försvunnen.

Bunkeflo, Bunkeflostrand, Malmö, Skåne län

Just nu pågår en större polisinsats i Bunkeflostrand för att eftersöka en person som är anmäld försvunnen. Polisen använder sig bland annat av helikopter i arbetet.

Polisen önskar allmänhetens hjälp med iakttagelser. Vid tips eller information om den försvunna personen som är pågående, till exempel att personen observeras nu eller i närtid – var vänlig ring 112 och begär Polisens regionledningscentral Syd.

Övriga tips och information, var vänlig ring Polisens växel 114 14 och begär regionledningscentral Syd angående försvunnen person i Malmö/Bunkeflostrand.

79-åriga Yuri lämnade hemmet i Bunkeflostrand idag vid 10-tiden för att gå och handla i Bunkeflo Centrum. Yuri har vissa minnessvårigheter och kan ha glömt var han bor, han pratar inte svenska.

Polisen har kontakt med Yuri per telefon. Eventuellt har han fallit omkull i oländig terräng, han vet inte var han befinner sig och har svårt att göra sig hörd.

Yuri beskrivs enligt följande:

176 cm lång

Smal kroppsbyggnad

Kort-/tunnhårig

Klädd i röd jacka, svarta byxor, vita skor och keps

När Yuri lämnade hemmet hade han gåstavar.

Uppdatering kl. 20.12: Yuri anträffad vid liv. Polisens avslutar sin insats.

Händelsen i media

Mest läst av andra