Karta som med röd fyrkant ramar in Stortorget, Hässleholm, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Man knivskuren, Stortorget.

Stortorget, Hässleholm, Skåne län

Polis skickas till Stortorget med anledning av ett bråk där en man ska ha blivit knivskuren av en annan. Ambulans skickas också till platsen för att ta hand om den skadade. En kvart senare grips en misstänkt gärningsman på baksidan av järnvägsstationen. Den skadade mannens tillstånd är inledningsvis okänt. Polis på Stortorget förhör vittnen och söker efter föremål som gärningsmannen kan ha slängt eller tappat. En polispatrull åker också till sjukhuset för att om möjligt prata med målsägaren och säkra eventuella spår. Brottsrubriceringen är inledningsvis inte fastställd.

21:06 En förundersökning om försök till mord är inledd. Den gripne, en man i 20-års åldern, är nu anhållen för mordförsök. Polisen söker vittnen till händelsen, som inträffar på Vattugatan, i anslutning till Stortorget. Alla iakttagelser gjorda i området som kan hjälpa utredningen fram, tas tacksamt emot av Polisen via växeln 114 14.

Mest läst av andra