Karta som med röd fyrkant ramar in Trädgårdsgatan, Landskrona, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Skottlossning mot bostad.

Trädgårdsgatan, Landskrona, Skåne län

Polis larmas till Trädgårdsgatan i Landskrona med anledning av att det inkommer larm om en hög smäll i området.

På plats konstateras att okänd gärningsperson beskjutit ett fönster in till en bostad och därefter avvikit från platsen. Ett flertal personer befann sig i bostaden vid tiden för händelsen. Ingen kom till fysisk skada.

Platsen spärrades under natten av och en teknisk undersökning genomfördes. Även specialsökhund med kompetens för vapensök har använts i brottsplatsundersökningen. Vissa fynd har säkrats.

Polisen är klara på platsen och avspärrningarna är hävda. En anmälan om försök till mord är upprättad. Ingen gärningsperson gripen för närvarande.

Polis har hållit förhör med vittne som gjort vissa iakttagelser, men vi tror att det kan finnas fler vittnen till händelsen. Har du sett något? eller på annat sätt har information att lämna om händelsen? Hör av dig till oss på 114 14 för att lämna tips. Din iakttagelse kan vara av stor vikt för utredningen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra