Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Eslöv, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat

Rån mot butik.

Eslöv, Skåne län

Flera polispatruller beordrades till en butik i östra Eslöv med anledning av ett larm om rån. Enligt uppgift har två personer tagit sig in butiken och utfört ett rån mot personalen. Ett fordon tillgreps i samband med rånet och gärningspersonerna hade lämnat platsen.

En polispatrull kunde gripa en person strax därefter i ett annat fordon norr om Eslöv. En kort stund efter det inkom det uppgifter om en singelolycka med bil som inträffat ytterligare en bit från Eslöv. På olycksplatsen anträffades den tillgripna bilen från butiken och en skadad person som också kan misstänkas vara inblandad i rånet. 

Det finns uppgifter om att någon av personalen i butiken har skadats i samband med rånet och det behövs ambulans till både butiken och till olycksplatsen. 

Polisen har påbörjat med att hålla förhör och samla in information. Kriminaltekniker är beställda till brottsplatsen.

I nuläget finns ingen mer information i ärendet. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...