Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Munkhättegatan, Malmö, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri Rattfylleri/drog m m, Malmö.

Munkhättegatan, Malmö, Skåne län

En polispatrull bestämmer sig kl 02.42 för att stoppa en personbil för kontroll. Bilföraren av den bil som ska stoppas väljer att försöka köra ifrån polispatrullen och det blir ett efterföljande innan den aktuella bilen stoppas. Bilföraren lämnar bilen och springer från platsen. I bilen sitter två passagerare.

Kl 02.45 är det stopp på den smitande bilen på Munkhättegatan. Kl 02.54 har en hundpatrull anträffat och säkrat bilföraren, en 22-årig man. Han blir misstänkt för drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik, bl a kört mot trafiken i hög hastighet, samt grov olovlig körning. Han medtas för provtagning.

 En av pasagerarna, en 20-årig man, var efterlyst för att han inte inställt sig för att avtjäna ett fängelsestraff. Han misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Den andra passageraren, en 19-årig man, misstänkts också vara påverkad av narkotika och medtogs för provtagning.

Polisen Skåne

Mest läst av andra