Karta som med röd fyrkant ramar in Glumslöv, Trafikplats Landskrona Norra, Rydebäck, Landskrona, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka E6 Glumslöv. Kollision mellan två lastbilar och en personbil.

Glumslöv, Trafikplats Landskrona Norra, Rydebäck, Landskrona, Skåne län

Två lastbilar och en personbil kolliderar på E6, norrgående körbana, i höjd med Glumslöv. Ett av fordonen är en hästtransport och eventuellt är en häst skadad. Initial uppgift talar om flera personer skadade. Polis, räddningstjänst, ambulanssjukvård och djurambulans larmas till adressen.

Det är helt stopp i trafiken, det gäller både norr- och södergående körbana. Polis har spärrat av vid trafikplats Landskrona norra och leder av trafiken via avfarten till Rydebäck.

Uppdatering kl. 20.15: En av lastbilarna är en hästtransport och denna ligger i diket. Även personbilen ligger i diket.

E6 är helt avstängd i båda färdriktningarna mellan trafikplats Landskrona Norra och Rydebäck.

Uppdatering kl. 21.00: Ytterligare en trafikolycka har inträffat på Tingvägen, som går under E6 i höjd med där den första olyckan inträffade. En lastbil har kolliderat med brofundamentet, det är just nu oklart om någon är skadad i denna olycka.

En bilist respekterade inte befintlig avspärrning och passerade denna utan att stanna. Samma bilist tog sig sedan över på motsatta körbana och fortsatte sin färd mot färdriktningen. Polisen arbetar på att stoppa och lagföra aktuell bilist.

 Skadeläget för person och djur är fortfarande oklart, räddningsarbetet pågår för fullt.

Ett körfält har öppnats upp i södergående riktning.

Uppdatering kl. 21.26: Lastbilen på Tingvägen har inte kört in i brofundamentet utan i själva bron, då lastbilen är för hög för att kunna passera.

Uppdatering kl. 21.40: Bilisten som passerade avspärrning och körde mot färdriktningen är stoppad och rapporterad för trafikbrott. Förarens, en 28-årig man, körkort omhändertogs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra