Karta som med röd fyrkant ramar in Skåne, Lund, Lomma, Trafikplats Borgeby, Veberöd, Vomb, Staffanstorp, Gullåkravägen, Ängelholm, Vejbyslättsvägen, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Flera olyckor under morgonen, Skåne.

Skåne, Lund, Lomma, Trafikplats Borgeby, Veberöd, Vomb, Staffanstorp, Gullåkravägen, Ängelholm, Vejbyslättsvägen, Skåne län

06.03, Lund: Larm om flera krockar på E22 i norrgående riktning, i höjd med trafikplats Lunds Södra. Inga rapporter om personskador. Enligt polis på plats är det mycket halt på vägen. 

06.05, Lomma: Lastbil kör av vägen på E6/E20 strax innan trafikplats Borgeby. Bärgare är budad. 

06.12, Lomma: Personbil voltar på E6/E20 i höjd med Borgeby. Oklart skadeläge på drabbad person. Bärgare är budad. Uppdatering: Inga personskador, ingen misstanke om brott

06.38, Veberöd: Personbil kör in i mitträcket på RV11 i höjd med Vomb, västergående riktning. Inga personskador. 

06.42, Lomma: Personbil i olycka i höjd med Borgeby. Bärgare är budad. Uppdatering: Inga personskador

06.51, Staffanstorp: Två personbilar i olycka på Gullåkravägen. Oklart skadeläge. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en frontalkrock och en av bilarna ska ligga i diket. 

06.51, Ängelholm: Fordon har kasat av Vejbyslättsvägen. Inga personskador. 

06.55, Ängelholm: Personbil kör in i mitträcket på LV112 i höjd med Åstorp. Uppdatering: Inga personskador

07.02, Eslöv: Personbil har voltat på E22 mellan trafikplats Hurva och Hurva Fälad. Oklart skadeläge.

07.09, Lund: Olycka på E22 i höjd med Gastelyckan. Oklart skadeläge.  

07.23, Vinslöv: Flera fordon i olycka på RV21 i höjd med Vinslöv, riknting mot Hässleholm. Enligt initiala uppgifter är åtta fordon inblandade. Oklart skadeläge på drabbade. Uppdatering: 12 bilar är inblandade. 

07.37, Åhus: Två personbilar i olycka på Skrågatan/Slottsgatan. Oklart skadeläge på drabbade. 

08.07 Väster Ingelstad: Singelolycka med personbil. Oklart skadeläge. Uppdatering: Föraren är förd till sjukhus med ambulans. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra