Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanlands Län, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker efter en man i 20-årsåldern.

Södermanlands Län, Eskilstuna, Södermanlands län

Under gårdagen den 10 oktober vid 15-tiden anmäldes en man i 20-årsåldern försvunnen i Eskilstuna. Mannen ska enligt inringaren vara försvunnen sedan den 9 oktober vid 23-tiden då han sågs i centrala Eskilstuna.

Mannen har normal kroppsbyggnad, han är 183 cm lång och väger ca 67 kg. Han har kortklippt mellanblont hår och blå ögon.

Vid försvinnande var han iklädd en röd studentoverall med vit krage och svarta skor med vita detaljer.

Polisen har sedan anmälan gjordes genomfört ett antal olika kontroller, men ingen av dessa har lett till något genombrott.

Polisen behöver nu allmänhetens hjälp med tips om var mannen kan ha setts eller vad som kan ha hänt honom. Han saknar enligt uppgift till polisen fast bostad i Eskilstuna men har en fast bostad på annan ort i Södermanlands län.

Polisen har varit i kontakt med frivilligorganisationen Missing People som har informerats och som har bilder och notis om hans försvinnande på sin hemsida. På en av dessa bilder ser man hur han var klädd när han försvann.

Tipsa polisen på 114 14 eller i brådskande fall 112.

07.57 det finns just nu ingen misstanke om att mannen har utsatts för brott.

08.50 regionledningscentralen Öst har gjort en förfrågan till Polisflyget om de kan biträda men de har inte möjlighet de närmaste timmarna på grund av andra uppdrag. Polispersonal söker nu av strandkanterna vid Eskilstunaån / Faktoriholmarna / slussen.

09.30 polisen förbereder för att söka från luften med en UAV, obemannad flygfarkost.

11.50 polisen påbörjar nu sök över Eskilstunaån med UAV.

Mest läst av andra