Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kyrkogatan, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

Person skadad med tillhygge i Katrineholm.

Kyrkogatan, Katrineholm, Södermanlands län

20:22 Polis och ambulans larmades till en butik på Kyrkogatan i Katrineholm. En person på platsen misstänks vara allvarligt skadad med ett vasst tillhygge och är förd till sjukhus med ambulans.

Polisen förhör personer för att utröna vad som inträffat och om brottsplatsen är lika med fyndplatsen där personen hittades.

Platsen spärras av för en kriminalteknisk undersökning. Ytterligare kompetenser i form av kriminalsökhund dras till plasten.

Har du gjort iakttagelser rörande händelsen kontakta då polisen på plats.

En förundersökning rörande försök till mord är öppnad.

21:50 Samtliga personer i butiken är nu förhörda och lotsas ut utan att beträda den möjliga brottsplatsen.

22:24 Ytterligare en plats, utomhus,  spärras av av för teknisk undersökning.

Har du gjort iakttagelser, stora eller små, som du sätter i samband med händelsen kontakta då polisen på 114 14

Uppdatering måndag 4 september:

Under natten har två män i 20-årsåldern gripits misstänkta för mordförsök. Båda männen har också anhållits av åklagare. Ärendet är därmed åklagarlett och mediefrågor hänvisas till Åklagarkammaren. När det gäller skadeläget för den drabbade hänvisas frågor till sjukvården. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...