Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kyrkogatan, Katrineholm, Råbergstorp, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Kyrkogatan, Katrineholm, Råbergstorp, Eskilstuna, Södermanlands län

God morgon! Under natten till lördag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. Det rör sig bland annat om omhändertagande av berusade personer, egeninitierade kontroller samt mindre ärenden.

Brand, klockan 22:23, Kyrkogatan, Katrineholm

Larm inkommer om en fullt utvecklad brand i en lägenhet på Norr i Katrineholm. Ingen person skadades i branden. Lägenheten har spärrats av och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet skrivs i syfte att utreda händelsen. Ingen person är misstänkt. 

Olaga hot, misshandel, 23:17 Råbergstorp, Eskilstuna 

En man i 25-årsåldern har gripits och sedermera anhållits som misstänkt för olaga hot samt misshandel. Händelsen utspelades sig inomhus i Eskilstuna och den anhållne kunde gripas på annan plats under natten. Ingen person har skadats allvarligt. Ärendet ligger på åklagares bord. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juni/29/29-juni-08.00-sammanfattning-natt-sodermanlands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...