Karta som med röd fyrkant ramar in Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Polisen utreder ett misstänkt mord i Katrinheholm.

Katrineholm, Södermanlands län

Vid 18-tiden på onsdagen påträffades en man i 30-årsåldern avliden utomhus i Lasstorp i Katrineholm. Omständigheter på plats gör att polisen inleder en utredning om misstänkt mord.
Ett stort antal utredningsåtgärder har vidtagits under onsdagkvällen och natten mot torsdagen. Det finns personer frihetsberövade, och flera personer har förhörts i ärendet. Det har gjorts tekniska undersökningar och det har också gjorts vissa beslag.
Det återstår ytterligare utredningsåtgärder, och fler förhör ska hållas. Polisen arbetar brett i ärendet med inre och yttre spaning. Förutsättningarna för utredningen är goda, men i nuläget kan inte mer information lämnas.

UPPDATERING 09:00. Det är fyra personer som är frihetsberövade i utredningen. Förhör har hållits och fler ska hållas under dagen. Den tekniska undersökningen av brottsplatsen pågår. Inga skjutvapen har använts, dock andra typer av tillhyggen.

Utredningsläget bedöms ännu vara gott.

Mest läst av andra