Karta som med röd fyrkant ramar in Vagnhärad, Strängnäs, Storgatan, Mariefred, Katrineholm, Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Vagnhärad, Strängnäs, Storgatan, Mariefred, Katrineholm, Flen, Södermanlands län

Natten mot midsommardagen har inneburit en hel del ärenden om fylla, bråk och misshandel. Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 85-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits som misstänkt för något brott. Ett 10-tal personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

21.53 Trafikolycka, Vagnhärad
En personbil voltade på E4 i höjd med Vagnhärad. Tre personer fördes till sjukhus, varav en är allvarligt skadad. En förundersökning om grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada har inletts. Föraren saknade dessutom ett giltigt körkort.

01.29 Rattfylleri, Strängnäs
Polis stoppade en bilist på Storgatan i Mariefred. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument på plats och togs med för vidare provtagning. Han är nu misstänkt för rattfylleri efter att ha haft 0,48 promille i blodet.

05.50 Brand, Katrineholm
SOS larmade om brand i en flytdel av bron vid Duveholmssjön. Räddningstjänst kunde släcka, polis har varit på platsen och upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

06.05 Brand, Flen
Larm om brand i ett hvb-hem i Flen. När räddningstjänst kom dit var källaren rökfylld och rökdykning inleddes. Räddningstjänsten kunde släcka, men byggnaden fick rökskador i källaren. Ingen person kom till skada. Polis kommer åka till platsen under dagen för att utreda om det ligger något misstänkt brott bakom branden.

Dagens presstalesperson på regionledningscentralen är Erik Terneborn.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra