Karta som med röd fyrkant ramar in Flen, Brandkärr, Nyköping, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Flen, Brandkärr, Nyköping, Eskilstuna, Södermanlands län



Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 45 händelser. Fyra personer har gripits, se nedan. Tio personer har omhändertagits för hög berusning eller påverkan av narkotika.

21:54 Polisen larmades till Malmsskolan i Flen efter att en person sett ungdomar springa från platsen i samband med ljud av glaskross. När polisen kom till platsen upptäcktes att flera rutor hade krossats. En anmälan om skadegörelse är upprättad. Ingen person har kunnat kopplas till skadegörelsen.

23:43 En polispatrull genomförde en rutinkontroll av en personbil i området Brandkärr i Nyköping. I samband med kontrollen hittades misstänkta förfalskade sedlar i bilen. Fyra personer som befann sig i bilen greps för penningförfalskning. De anhölls av åklagare under natten.

00:50 Polisen larmades till en lägenhet i Eskilstuna. Initialt tog polisen emot uppgifter om att någon person skulle ha blivit misshandlad med kniv och att flera personer skulle vara skadade. På plats kontrollerades flera personer men ingen hade någon knivskada. En kvinna hade en mindre sårskada och fick ett plåster av ambulanspersonal. Efter att polisen hade pratat med personerna i lägenheten kommer två anmälningar om misshandel och en om olaga hot att upprättas. En man fick följa med till polisstationen då han misstänktes vara påverkad av narkotika.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra