Karta som med röd fyrkant ramar in Brandkärr, Nyköping, Jupitervägen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Brandkärr, Nyköping, Jupitervägen, Södermanlands län

Under natten mot tisdagen har polisen hanterat 30 ärenden som rör Södermanlands län. Natten har polisiärt varit relativt lugn. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits av annan anledning.

22:24 SOS larmade polis och räddningstjänst till en förskola i området Brandkärr i Nyköping. Två personer som fanns kvar på platsen när polisen kom dit misstänks ha startat en brand. Branden släcktes av räddningstjänsten och inga omfattande skador uppstod. De två misstänkta, som är i 15-årsåldern, kördes hem till sina vårdnadshavare. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättades.

04:42 Polisen larmades till ett flerfamiljshus på Jupitervägen i Nyköping. En person hade slagit sönder en glasruta till huvudentrén och stökade runt i trapphuset. Polisen var snabbt på plats men då var mannen borta. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra