Karta som med röd fyrkant ramar in Trosa, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Trosa, Södermanlands län

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral hanterat 21 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits under natten. Det ärenden som har hanterats har varit ärenden av rutinkaraktär. 

Några händelser från gårdagsdygnet:

14:39 Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Trosa med anledning av bråk i en lägenhet. Flera personer hade befunnit sig i en lägenhet när två personer började bråka och slå sönder saker i lägenheten.

Polisen kom till platsen och två personer i 30-årsåldern greps misstänkta för misshandel och olaga hot. Den ena var kvar i lägenheten och greps där. Den andra anträffades utomhus i närområdet och greps också. Båda två har anhållits och ärendet leds av åklagare. Ingen person har behövt uppsöka akutsjukvård.

Idag fredag har vi mindre bemanning än vanligt på pressnumret. Vi ber er därför att i möjligaste mån vänta med mindre akuta frågor till polisens presstjänst. Angelica Israelsson Silfver bemannar pressnumret 7-15 och Thomas Agnevik mellan 14-22.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra