Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Torshälla, Eskilstuna, Lagrådsgatan, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat 57 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan). En person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.08 Polis larmades till en adress i Torshälla, Eskilstuna, med anledning av ett bråk i en bostad. Enligt larmet var det ett bråk mellan en man och en kvinna. Flera polispatruller beordrades till platsen. När polis kom fram hade kvinnan lämnat platsen, mannen var berusad och togs med till polisstationen. Mannen, som är i 30-årsåldern, är gripen misstänkt för misshandel.

02.33 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand på Lagrådsgatan, Eskilstuna. Enligt larmet brann det i en bil och det var spridningsrisk till flera bilar intill. Innan branden var släckt hade totalt tre bilar skadats av branden. Polisen har upprättat anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra